Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Çift yangın bapları, koridorlarda ve önemli odalara girişlerde bulunanlar gibi henüz geniş açıklıkları kapatmak ciğerin kullanılabilen dü kapı kanadından oluşur. Bu baplar, henüz geniş alanlarda yangına ve dumana karşı bir bariyer yağdırmak üzere tasarlanmıştır ve keresteden, çelikten yahut bu malzemelerin bir kombinasyonundan strüktürlabilir. çoklukla 30 ila 120 dakika beyninde değişen çeşitli yangın dereceleriyle mevcuttur.

çatı çışitalarında kullanılan baplar mesleklevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği için ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu karıneride kuşatılmış kalabilir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve âlem şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Birşu denli şirket ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve can emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Bununla beraberinde zirdaki kriterlere mevla olan yerlerde hiç yangın çıkışı evet da yangın merdiveni ıztırari olarak olması ikrar edilir.

İnsan yoğunluğu zait olan, kişilerin toplu halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedi gidiş önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şarka koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler ortada;

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin yönı sıra opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik branş ile elan kesif yararlanma sağlanabilir.

Yangın merdivenleri yangın ile müşterek sel ve sarsıntı kabil diğer saf afetlerdede kullanılabilir olması hasebiyle inceden inceye korunmalıdır.

Yangın bapları ekseri merdiven tıngırlukları, koridorlar ve potansiyel olarak yüzıcı maddeler veya ekipman barındıran odalar arasındaki ciddi alanlara Yangın Kapısı monte edilmektedir.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en üs kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile meşru zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı düz itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü dizi şeklindedir. Ciddi durumlarda kullanılacağı kucakin bayağı ustalıklevsel şekilde vazife yapmalıdır.

Report this wiki page